keskiviikko 24. lokakuuta 2012

   Vielä sarjaamme: hyvin, hyvin kauan keskeneräisten pinossa olleet. Sain vihdoinkin kirjoitettua huimat viisi riviä journalingia ja niin pääsi tämäkin sivu valmiiden pinoon. Alunperin oli tarkoitus tehdä poikkiviivat otsikon A-kirjaimille, mutta tulin siihen tulokseen, että ne on itse asiassa aika hauskat noin. Vähän kreikkalaishenkeä havaittavissa? Jälleen hippo-paperia. Pitsiä, pari ommelta, tarra, kakkupaperia ja aaltopahvia. Siinäpä tuo on.Ihan mieluinen leisk, ajalta jolloin mun leiskat oli suuuuuper yksinkertaisia! :)
    Tämäkin leiska on päiväyksen mukaan edellisen vuoden juhannuksen tienoilta... minäkö hidas? Joka tapauksessa tämä on todella mieluinen! Tykkään siitä, miten oon saanut kolme isoa kuvaa samaan sivuun ja akryylimaalilla tehty otsikko onnistui hyvin. Possukumilenkki oli kyseisen tyttösen mielestä älyttömän kiehtova tuon kuvien tuttipullonkorkin lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
`Who cares for you?' said Alice, (she had grown to her full size by this time.) `You're nothing but a pack of cards!' Juuli, 17, Helsinki