sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Vuoroin Vieraissa #1

Emmon blogissa on kääynnissä ihan mahtava haaste, jossa koitetaan skräpätä toisen tyylillä ja kokeilla näin jotakin uutta. Ensimäiseksi matkittiin Maikkoa.

    Yritin kovasti saada sivuun rouheutta ja elementtejä Maikon työstä. Esimerkiksi journaling-lapun muoto ja maalin töpöttely paperille ovat skräpistettyä alkuperää. Olen sivuun aika tyytyväinen, vaikka se ei kovin maikkomainen olekaan. En vain tunnu osaavan olla jättämättä tyhjää tilaa!
    Aiheen leiskalle valitsin vasta kun piti alkaa miettiä otsikkoa ja tekstiä; tunnun usein aloittavan sivun ilman minkäänlaista ideaa siitä, mistä se kertoo. Leikin papereilla ja koristeilla kunnes idea tulee. Tämän piti aluksi olla simppelisti viime kesään kuuluneita asioita luetteleva lista. Listaa kirjoittaessa huomasin, kuinka moni asia oli joko eläin- tai kasvikunnan jäsen, mistä sitten sain idean sivulle. Jotkin listan asiat tarkoittavat sitä mitä normaalistikin: vesimeloni on vesimeloni ja meduusa on meduusa. Mutta muutama on kaverin kanssa kuukauden Italian reissulla kehitettyjä koodisanoja liian universaaleille ilmaisuille, joita ei suomea puhuessa viitsinyt käyttää, taikka lempinimiä matkalla tapaamillemme ihmisille :)

3 kommenttia:

  1. Hei ja kittos osallistumisestasi! Minusta sivussa on nähtävissä paljon Maikkomaisia elementtejä, asettelussa, muodoissa ja tekniikoissa. Ja innostuksissani menin arpomaan voittajan liina aikaisin, mutta huomenna arvotaan uudestaan! :-)

    VastaaPoista
  2. Mahtava sivu! Ihanan värinen - lämmin elokuinen ilta tulee mieleen :)

    VastaaPoista
  3. Ihana sivu ja kiva kun osallistuit! Ja ihania valokuvia sulla täällä blogissa!!

    VastaaPoista

Tietoja minusta

Oma valokuva
`Who cares for you?' said Alice, (she had grown to her full size by this time.) `You're nothing but a pack of cards!' Juuli, 17, Helsinki