maanantai 24. syyskuuta 2012

    Tänään se iski. Syksyfiilis. Bussista huomasin kuinka lehdet on jo alkaneet kellastumaan, ja meinasin ajaa pysäkin ohi kun aloin miettiä kesää, ja kaikkea mitä ehdin tehdä. Oli ihan mahtava loma!
1. Todistustenjakopäivänä lähdettiin suoraan koulusta tyttöjen kanssa mökille, ja reissu venähti suunnitellusta yhdestä tai kahdesta yöstä neljään. Ihan paras alku lomalle: hiljaisuutta, nukkumista, takka, villaisia asioita, hyvää musiikkia ja seuraa. Ja vaahtokarkkien grillaamista kynttilälläkin tuli kokeiltua.
 2. Mieleen on jäänyt monta rentoa kesäpäivää joina vain tallusteltiin ympäriinsä ja joina kuvasin jokaisen etsimeen osuvan kukan, ruohonkorren, hiuskiehkuran ja hiekanmurun.
2. Suomenlinna ja Pihlajasaari on mun ehdottomat lempipaikat Helsingissä, ja niissä käynnit oli parhaita päiviä Helsingissä viettämästäni kesästä :)
3. Perheenkin kanssa ehti viikko mökillä vierähtää. Haavereitta ei vältytty, kun veli nappas aikamoisen vonkaleen onkeensa, nimittäin isoveljensä. Muuten viikko oli täynnä lukemista ja puuhailua projektien parissa, mm. mustekynällä kirjoittamisen harjoittelua arabian, heprean, brahmin ja kreikan kielillä. Riippumato oli myös kiva kaveri.
4. On sanomattakin selvää, että kesän ikimuistoisin tapahtuma oli kuitenkin kuukauden reissu Pohjois-Italiaan. Kaverin kanssa junilla seikkaillessa päädyimme uskomattoman kauniisiin paikkoihin (kuten Manarolan kylä tuossa yllä) ja tapasimme ihania ihmisiä ympäri maailmaa. Oli ihan mieletön reissu! (tästä voitte odottaa mooonia skäppisivuja :)
   Nyt taidan olla ihan valmis syksyyn, villasukat ja tee, täältä tullaan! Ensimmäinen koeviikkokin on meneillään, ja syysflunssa jo onnistuttu nappaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
`Who cares for you?' said Alice, (she had grown to her full size by this time.) `You're nothing but a pack of cards!' Juuli, 17, Helsinki