sunnuntai 25. marraskuuta 2012

"Manarola on varmastikin yksi kauneimmista näkemistäni paikoista. Kun kuvat siitä pyöri netissä en koskaan uskonut että tulisin ihan oikeesti seisomaan samalla paikalla mistä ne on otettu. Mutta niin kävi."
    Tätä sivua on tehty pitkään ja hartaasti. En ole varmaan koskaan harkinnut yhtä leiskaa näin kauaa. Myönnettäköön, että prosessin pituuteen vaikutti myös se, että odotin pitkään energiaa ottaa ompelukone esille kaapista, vain huomatakseni sen olevan rikki... Aiheena siis Italian-reissun yksi kohde, Manarolan pikkuinen (ja hyyyyvin jyrkään vuorenrinteeseen rakennettu) rantakylä.
    Aloitin tämän leiskan kuunnellen Anskin tekemää soittolistaa, vaikka lopputuloksesta sitä ei ehkä niin helposti huomaisikaan... :) Tykkään ihan hirmusti tuosta nauhakasasta, ja sitä kyllä hartaasti asettelinkin! Pilvikehys on koholla ja sen reunat käsitelty pienoismallihommissa käyttämälläni rouhealla struktuurimaalilla.

4 kommenttia:

  1. Ihana leiska! Kiva kuulla, että soittolista-haasteesta oli iloa! Kyllä tuosta minusta huomaa tunnelmassa selkeästi vaikutteita. Ja se just musiikissa onkin niin kiva juttu, että siitä inspiroituessa lopputulokset voi olla niin hirmu erilaisia ja monipuolisia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, musiikki on kyllä niin tulkinnanvaraista! Kiva kun tykkäät! :)

      Poista

Tietoja minusta

Oma valokuva
`Who cares for you?' said Alice, (she had grown to her full size by this time.) `You're nothing but a pack of cards!' Juuli, 17, Helsinki